söndag 8 februari 2009

Invitation in a box

Jag har varit gift i snart 16 år, och på den tiden det begav sig så scrappade jag inte. Hade jag gjort det så hade det kanske fått bli sådana här inbjudningar (som jag gjort för Annas Scrapbooking), enkla och romantiska i en liten ask. Här har jag använt ett pärlemorskimrande cardstock som bas för asken som jag vikt med hjälp av Top Score Multiboard, sedan har jag dekorerat med papper ur Maja Designs ljuvliga serie Mina vänner.

I am married since almost 16 years, and back then I had no clue to what scrapbooking was. If I had, I might have made my wedding invitations in little boxes, like this one that I made for Anna's Scrapbooking.

7 kommentarer:

Cornelia sa...

Oj oj oj... jag har också varit gift... men skilt mej *S* Som det kan gå *ler* Om jag gör om det (gifter mej, alltså) så blir det inte med buller och bång, men ANNARS! hade det varit underbart med såna inbjudningskort. Otrooooooligt fint!!!!!

Anonym sa...

Och jag skulle gifta mig med dig igen, oavsett hur inbjudningskorten såg ut. Fast blir de så här snygga kanske vi ska ta och köra en "rerun"). Du är bäst!
XOX, DH

Susanne Tonér sa...

Oj så fantastiskt vackra. Hur många gjorde du och hur skickar man dem utan att de blir förstörda? Har nyss gjort inbjudningskort till min dotters bröllop och de var av mycket simplare art men det tog tid ändå.
Mvh. Susanne Tonér

Tesa sa...

Ljuvligt, underbar, bara så fint!! Kram

Kari ♥ sa...

Så lekkert! Nydelig flott arbeid du har gjort her.
Klem fra Kari

Michaela sa...

Fantastiskt fint inbjudningskort! Stilrent, I like! Kjam..

Anonym sa...

Hej Ulrika!
Vilka otroligt snygga scrappar du gör, lika vackra allesammans.
Fortsätt och låt dammråttorna vara så att vi får tillfälle att se alla dina vackra verk.
Kramizar från Ingrid W. som mest syr och syr!