onsdag 15 juli 2009

KAOS awards

Äntligen har jag semester och därmed lite ökad scraptid. Just idag är det kalasfint väder och stranden lockar, men enligt väderprognosen ska det snart bli regn och det ser jag faktiskt fram emot ...

Finally my vacation is here and that means more time for scrapbooking. Today the sun is shining and we are planning for a long day at the brach, but there is supposedly rain on the way and I have no problem with that ...



Kommer ni ihåg de fina KAOS awardsen jag fick av Tesa och Carina? Jag har äntligen fått ihop mina sex kort som ska vidare till några av mina favoritinspiratörer.

Remember my wonderful KAOS awards that I received from Tesa and Carina? Well, I have made my six cards that will be sent to some of my favourite inspirations.



Ta en titt hos dessa artister, jag lovar att ni kommer att bli inspirerade!

Please visit these fantastic artists, you will be amazed!

Krumeluran
Alltid nya projekt och spännande uppdrag på gång. En stor inspiration och god cyber-scrap-vän som jag hoppas få lära känna IRL också. Härlig stil som ofta involverar romantik och ljuva blommor. Underbart!

Tesa B
Min multi-talanterade DT kollega som aldrig upphör att förvåna mig. Precis när jag tror att hon överträffat sig själv och skapat det perfekt alstret så gör hon det igen. Och igen. Jag kan titta på hennes alster i timmar. Otroligt kreativ och fascinerande att sitta bredvid när hon skapar.

Helen Croft
Min nya bekantskap som skapar de mest fantastiska layouter med läckra dekorationer och är dessutom så generös att hon delar med sig av små finurliga tutorials till oss andra! Hon leker fram nya sätt att använda papper och är en stor inspiration för mig.

Ewonne
Läckra detaljer, coola material, nya tekniker, alltid så supersnyggt kombinerat och med perfekt layout. Det finns liksom inget att tillägga när man ser hennes alster, det är perfekt harmoni och man bara njuter.

Kristina
Härlig känsla för färg och form, underbara layouter som bara känns helt rätt när man tittar på dem. Precis så där perfekt dekorerat, varken för lite eller för mycket, och med ett inslag av skön och snygg handstil i journalingen.

Smulan
Allt hon gör är fräscht och läckert, med fin färgkänsla som ger härlig inspiration. Här kan man snacka om kreativitet - det känns verkligen som att kika in i en konstnärs ateljé. Hon har en alldeles egen och mångsidig stil som jag verkligen gillar.

8 kommentarer:

Anonym sa...

OJ WOW!!!!! vad roligt! Tack så mycket.
Jag blir så glad *skutt*

KRM
Katarina

Ewonne sa...

Tack snälla söta du ♥♥♥ Vad glad jag blev både av KAOS awarden och dina söta ord!!

Kram Ewonne

kristina sa...

men gud vad glad jag blir!!! du gjorde verkligen min dag bättre!!

KRAM Kristina

TesaB sa...

Men ÅÅÅHHHHH! Tack snälla söta rara du! Blir så himla GLAD! Vilka fantastiskt fina ord - blir både lycklig och lite generad här!

Smulan sa...

Men vilken härlig överraskning en tråkig regning måndag med M. Jag blir alldeles paff av dina otroligt fina ord och det värmer verkligen i scraptokshjärtat! Tack kära du!!

Anonym sa...

ojojojdå! va gullig du är! jag hade glömt att kolla på mina äldre kommentarer. jag ska maila min adress! hare bra!

Anonym sa...

Hejsan Ulrika

jag är egentligen inte ute efter att kommentera dina alster, fast de är ju grymt snygga och inpirerande, utan jag är på jakt efter lite tips... Finns det nåt sätt att få tag på dig, har tydligen en mailadress som inte stämmer.

Kram på dig
Elin

Lotta sa...

Vilka fina kort du gjort!!
Har en utmärkelse i min blogg som jag vill dela med mig av till dig...
Du inspirerar mig en massa!
Kram