måndag 11 januari 2010

The Team at Svensk Scrapbooking

Åh vilka roliga nyheter jag har idag. Jag är ny medlem i Teamet Svensk Scrapbooking! Teamet är ett härligt gäng som inspirerar på en riktigt trevlig mötesplats för scrappare. Jag är så himla glad och förväntansfull, det här ska bli kalaskul!

Svensk Scrapbooking anordnar en stor mässa och träff i Karlstad i mars. Jag är givetvis anmäld och hoppas att ni också kommer så jag får träffa er IRL! :) Klicka på bilden så kan ni läsa mer om träffen och se vilka 14 företag som deltar på mässan.

Well, do I have good news today or what. I am the new member of the Team at Svensk Scrapbooking! It's such a nice bunch of designers that inspires at the Swedish meetingplace Svensk Scrapbooking. I am so excited!

Svensk Scrapbooking arranges a big scrapbooking event in Karlstad in march, click on the banner below if you want to learn more.

6 kommentarer:

Scrap by Heart sa...

Grattis Ulrika, medlemskapet förtjänar du verkligen! Ja, förra Karlstad träffen missade jag men jag ska försöka hinna åka på denna.

Wildärtan sa...

Wow - vilka roliga nyheter! Kör hårt:-D

jenny/e.j.m sa...

Kul att ha dig med i teamet, Ulrika=) Du gör så fina alster, en riktig inspirations källa. Din adventskalender längre ned är så läcker, måste testa detta nästa jul.

//Jenny/e.j.m

TesaB sa...

Wohoo! Grattis!!! Och vet du.... nu har jag mailat en anmälan till träffen. Tjohoo!!!

Kamilla sa...

GRATTIS Vännen, det ska bli så kul att "tampas" tillsammans ♥
Kram kram

Cornelia sa...

Det här är ju ingen nyhet längre men jag grattar dej här och nu, igen, ändå! Du platsar verkligen i det underbara teamet på SS!

Och... TACK... för din gulliga kommentar om lilla väskan.. *ler*

Ha en härlig helg!