söndag 22 augusti 2010

Formex

Höstens Formexmässa var helt fenomenal. Jag åkte dit både för att få träffa Reprint-tjejerna, och för att göra ett reportage för Svensk Scrapbooking TV för alla som är nyfikna på höstens trender och produkter. Titta gärna på klippet nedan!

This falls Formex exhibition was so great. I went there both to meet the girls from Reprint, but also to film a short piece for Svensk Scrapbooking TV for all of you who want to see what's coming in the Swedish scrapbooking stores later on this year. Click to see the clip!
Ända sedan i juni har jag scrappat julprojekt så det sått härliga till. En hel del var för Reprints monter på Formex och det får ni allt vänta lite till med att se ... men den här tror jag i alla fall att jag kan visa. Det är en liten korg vävd med papper som jag fyllde med god choklad och hade med som present till de härliga tjejerna på Reprint, jag tyckte att de kunde behöva lite energi för att klara de långa dagarna i montern. Allt material är förstås därifrån också.

I started making Christmas projects already in June, most of them for the Reprint booth at Formex. You will have to wait just some more before I can show them for you. But I think that it's OK to show you this one, it's a woven paper basket that made for the wonderful girls at Reprint, filled with sweet chocolate to help them throughout the long days at the exhibition. All material if from Reprint of course.

4 kommentarer:

Marie Wisén sa...

OMG!!!!! Så fin!
Vilken helg vi hade!!!!!!!!

Kram Marie

TesaB sa...

*STUM*
Vid ala heliga kor, människa! Hur snyggt var inte det där???? Som sagt, du får inte hålla din talang för dig själv (och för de där reprintmänniskorna) på det där viset, inte rättvist. ;D

Maggan sa...

VAR DU DÄR!?!
Åh fy ända innåt....
Mina små saker var ju bara kattskit!!
WOFF
Jag vill veta hur du gjort...
WOWOW

Kul att du tittade in på mina små projekt ;)

Kramen tebax

Monica sa...

Men nu känner jag igen dig (inte bara från TV)! :-) Du är verkligen en inspirerande människa och det var trevligt att få prata med dig lite under mässan. Lycka till med Scrap-TV också i fortsättningen!/Monica