måndag 16 maj 2011

Grungepaper bracelet

Grungepaper och grungeboard är helt ljuvligt att jobba med. Här är ett arband av grungepaper som jag gjort för Reprint, men grungeboard är nästan ännu bättre till själva arbandet, så håller det lite bättre. Rosen är infärgad med distress stains och distressink, jag valde Dusty concord, dels för att det matchar en nyinköpt vårklänning, men också för att reta Marie en liten smula (vi har ett ständigt pågående färgkrig - hon är sååå rosa och jag gillar lila som förstås är en mycket finare färg).

Grungepaper and grungeboard are just a delight to work with. This is a bracelet in grungepaper that I made for Reprint. Grungeboard would probably be even more suitable for the bracelet itself, making it more resistant for wear and tear.
Hitch fasteners är perfekta som låsanordning.

The hitch fasteners are perfect for closing the bracelet.


Goa kramar till er alla,

Ulrika

4 kommentarer:

Carolas lilla Vrå sa...

Verkligen läckert!Pappret ser spännande ut. Man kanske måste pröva... :)

Erica sa...

Åhhh så läckert!!! Har hört talas om grungepapper, sökt men inte hittat i någon butik, kanske ett framtida projekt, verkar roligt att göra egna blommor med detta.

Ha en fin helg! Kram, Erica

Maya sa...

Tack så jättejättemycket för din härliga kommentar i min blogg :) Så roligt att höra. Jag måste säga att jag hittade väldigt mycket fint här med, hit kommer jag gärna tillbaks!

Kram :)

rosaliaa sa...

thank you for your nice comment on my blog. This bracelet is amazing, is it from paper?