torsdag 25 juni 2009

KAOS awards

Jag har fått post, riktig post - i brevlådan! Och inte vilken post som helst utan KAOS awards, två stycken! *kärlek* Det första fick jag från duktiga Tesa som skriver att jag skapar fantastiska alster ... hon är allt bra tokig. Tesa är en otroligt kreativ människa, överfull av nya idéer och hon fullkomligen spottar ur sig underbara kort, specialvikningar och ljuvliga smycken bland annat. Tack Tesa!

I have received two awards which made me very proud. They are "KAOS-awards" which are sent as real cards and a sign that someone appreciates you as a creative artist. Thank you Tesa and Carina!Nästa KAOS award har jag fått av underbara Carina som gillar min stil och tycker att jag är en inspirationskälla ... det kan man ju inte få höra för ofta, eller hur? Tack Carina! Jag är otroligt stolt och glad över båda mina awards.På insidan finns ett brev med en underbar hälsning från Carina.Skaparen av KAOS awards är ljuvliga Yoli och hon skriver så här:

"KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje

En levande logga som sänds till någon man uppskattar. Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.

Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.
Å på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.

Varje KAOS-award innehåller:
* Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
* Skaparens eget namn
* Storlek: 10x15cm
Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också. På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.

I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem."

Så nu ska jag ta mig en funderare och välja ut sex personer som inspirerar mig. Det blir minsann inte lätt, jag återkommer när jag har hittat rätt personer.

Javisst ja, CC:n på Svensk Scrapbooking fortsätter. Här är ett kort som är inspirerat av Jozies skiss.

And the CC at Svensk Scrapbooking continues. I have had very little time to scrap, but I have made this card from Jozies skecth.Rosen från Inkido är uppbyggd i lager med 3D-kuddar för att få lite djup i bilden.

The stamped rose from Inkido has been built up in layers to create some depth.

2 kommentarer:

Linda Horn sa...

Grattis till KAOS-awarderna!!! Sååå fint kort du har gjort, älskar den rosen!!

TesaB sa...

Åh vad kul och välförtjänt med kaos awarderna!!! Vilket helt otroligt fint kort du gjort. Rosen är helt fantastisk!!! Ha en härlig lördag!