torsdag 11 juni 2009

Strawberries for the kids

Så var det dags för läsårsavslutning i skolan. Maken, som är lärare och tillika scrappare, har haft fullt upp med annat och bad snällt om assistans för produktion av kort för sommarhälsningar till alla barnen. Klart man ställer upp! Superenkla kort fick det bli, där varje kort är unikt. Olika bakgrundspapper (alla från Basic Grey), strukturer och band skiljer dem åt en smula. En quickutz-jordgubbe med lack på de gula prickarna pryder varje kort.

It's that time again, when school's very soon out for the summer. My DH, who is a teacher as well as a scrapper, asked for some assistance in making small cards for the kids. Every card is different, they have different design papers (all Basic Grey), different structures and different ribbons. All cards have a quickutz-strawberry where the yellow dots are coated with Glossy accents.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hej tjejen!

Less is more, korten är ljuvliga! =) Men gud vad läckert att din man har fastnat för scrapping! ;) Häftigt att ha en gemensam hobby!

Hoppas allt är bra med dig, ha en bra dag, kramar Ulrica

Linda Horn sa...

Korten är superfina!!!! Åh, vilken lycka, att du har en make med samma intresse!!!! Superavis, ju! Vilka alster han skapat sen, de är ju skittuffa!!

Lisbet sa...

Kisses vad mycket fint. Blev här jätteläng och bara tittade runt på ALLT läckert. Alla vikningar av kort, askar och layouter. SNYGGT

TinaStina sa...

Hittade hit när jag sökte på Gazelle (vill ha en sån) och JISSES vad mycket fint du skapat! både LOs och kort och jag blir hur inspirerad som helst!

Hit kommer jag gärna igen!

kristina sa...

Här hittade jag massor av underbar inspiration!! Tack, tack. Kommer garanterat tillbaka!

Hälsningar kristina

Anna på Annas Scrapbooking i Arvika sa...

Vad fint!!!!

Anonym sa...

Hej vännen!

Hoppas att allt är bra med dig! =) Här är det full fart & jag kämpar för glatta livet! ;)

Kan tipsa dig om att det händer något roligt i min blogg under dagen/kvällen så gör ett besök! Mer än så säger jag inte ;)

Ha en trevlig dag, kramar Ulrica

Tesa/Therese sa...

Härligt att det äntligen är dax för hela familjen att bli värmlänningar:o) Önskar er en riktigt härlig midsommar och hoppas vi slipper regnet. Kram

Carina W sa...

Hej,Ulrika!
Vilka underbara sommarkort,jätteläckra.
Undrar om du har lust att ge mig din adress,vill såååå gärna skicka dig en KAOS award (om du vill?)

Trevlig Midsommar!

Lnea sa...

Vad söta kort. Så enkelt men ändå så fint. Jag blir verkligen inspirerad.

Anonym sa...

Såg på Annas forum att du efterlyste resmål i Värmland. Jag kunde inte logga in där så jag svarar dig här istället ;-) Förutom Kristinehamn med vår fina skärgård o Picassostaty så är Gammelvala i Brunskog trevligt att besöka, Klässbol med kvarnfiket, Mårbacka of course. Luröskärgård med Luringen är väl värd en utflykt. Läckö slott (visserligen inte Värmland men väl värt att besöka)

Hälsar Karin i Kristinehamn