söndag 16 augusti 2009

Stop it!

Jag vill ju så gärna dokumentera vår familj, ta bilder av barnen och vår vardag. Tanken är ju att jag ska kunna scrappa layouter med bilderna, så att vi har dem kvar när barnen är stora och vill veta vad de gjorde och hur vi hade det när de var små.

Men de där barnen gör det ju inte så lätt för en. Jag vet inte hur många handflator jag har på bild, för det är den som far upp framför ansiktet när de ser att kameran kommer fram. Jag måste nog ändra taktik och fota andra saker i vår närhet helt enkelt.

Här var en sådan gång när jag faktiskt fått tillåtelse att ta en serie foton av min underbara dotter. Många fina bilder blev det, men till slut fick hon nog och skrek åt mig att sluta. Jag gillar den bilden också. :)

I would really like to document our family and our life together. But the kids are far from willing to be photographed, and I usually end up with pictures of the palms of their hands. This picture was taken when I actually had a successfull photo shoot with my daughter, but eventually she got tired of the whole thing and yelled at me to just stop! I got this last shot and I like it a lot. :)Titeln är handskriven och urklippt, sedan ett lager glossy accents och montering på 3D-kuddar. Bakom finns en urklippt damask, stämplad på vellum.

The title is hand-written and cut out with scissors. A coat of Glossy accents and then mounted with 3D-foam. Behind the title is a cut-out damasque, stamped on vellum.Egenhändigt gjorda blommor av lager av papper och vellum. I mitten sitter dekorationer från Tim Holtz.

Home-made flowers, made by mixed layers of paper and stamped vellum. The centres are from Tim Holtz.

3 kommentarer:

TesaB sa...

Hehe, känner igen situationen. Och det blir alltså inte bättre med åren... hmmmm. Den är hur som helst underbar! Vilka finstämda färger och jag gillar alla egenhändigt gjorda dekorationer/titel! Du är så otroligt kreativ och duktig på det här!

Cathrine/caca sa...

Layouten är kanon fin! Gillar både titeln fägerna och upplägget.
Känner definivt igen att det är svårt att fota barn. Har en 10-årig son som tycker att man är jätte jobbig som vill fota honom titt som tätt.

Daniel Askeland sa...

Utrolig stilig! :P

Liker det du har gjort med damask-trykket av Inkadinkado. (Om jeg ikke tar feil) ;P

Daniel