torsdag 15 april 2010

Patterned paper only

Designteamet för Reprint fick en utmaning att göra en layout där vi bara använder mönstrat papper, vi fick alltså inte använda någon cardstock. Den här utmaningen är öppen för alla, där priset är en gäst-DT plats! Läs mer om tävlingen i detta inlägg på Reprints blogg där hela teamets layouter finns som inspiration.

The design team at Reprint was challenged to create layouts with patterned paper only. This challenge is open to everybody, and the prize is to be a guest designer for Reprint.

8 kommentarer:

Carina sa...

Hej!
Vilken LO du gjort.Helt undebar.Hoppas innerligt att du blir en av oss!

Kraaam!

Carina sa...

Ursäkta mig,skrev lite fel.Du är ju naturligtvis en av oss.Men det du gjort är helt fantasikt!

Kram!

Marie Wisén sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Marie Wisén sa...

Super läckert!!!! ....och en massa fula ord... ;o)

Du är toppen!
Kram Marie

Scrapregnbagslandet sa...

Hej Ulrika!
Det är helt otroligt vilka fina saker du gör hela tiden. Jag blir alldeles matt. Har börjat med Ixumba nu den här veckan, det är en sorts variant på Zumba. Det är något som du bara måste prova, latinska rytmer, dans, gymnastik och man blir totalt slut efteråt. Skall du till Avesta på mässan nästa helg, det skulle vara roligt att se dig, skall försöka åka dit men har idag problem med ett knä, haltalotta kallas jag här hemma.

TesaB sa...

Makalöst fin! Helt ljuvliga papper och såååå fina detaljer. Är det du som döljer dig bakom handen???? Är det så man är en god förebild???? LOL! Hoppas du har en riktigt härlig helg!

yes sa...

Hej!
Vill du inspirera andra eller letar du själv inspiration? Titta in på www.pysselfeed.se
kram ylva

Heléne sa...

Hihi! Undrar precis som Tesa vem det är som gömmer sig bakom handen?? Vilken vårhärlig layout och vilka vackra, välarbetade detaljer! Kram H.