måndag 26 oktober 2009

Card for Izabella

Först och främst vill jag bara tacka Katarina och Tesa på Prickiform för den superfina boken som kom med posten idag! "I min magiska scrapbookigvärld" heter den och jag vann den i korttävlingen på Tesa Prickiformar. Den är mumsig kan jag lova och jag är så glad över vinsten!

Sen vill jag visa ett beställningskort som egentligen inte alls var en beställnng, bara en önskan från mig att få testa en ny kortvikning. Mottagaren är Izabella och hon fyller 3 år. Enligt "beställaren" är Izabella en ganska tuff tjej, och då tyckte jag att de här ljuvliga pappren från Fancy Pants passade så bra. Klara färger brukar gå hem hos de flesta barn, och allt är noga fastsatt så att det ska hålla för små undersökande fingrar. (Det märks på fotona att det är höst och mörkt nu. Inomhusbelysning är inte i närheten av så bra som dagsljus men vad gör man när solen går ner kl 16?).

First of all: Big thanks to Katarina and Tesa at Prickiform! I won a wonderful book at a card challenge at Tesa Prickiformar. Thank you girls!
Next, I would like to show you a card that I just made. It's for a little girl, Izabella, who is turning three. I thought these papers from Fancy Pants could be just the right thing for such a young lady.Musen är från Whiff of Joy och bara såååå söt!Izabella är stansat med QK Chick-a-dee, et 4x8 alfabete. 3:an är stansad med QK No 48 number set.

På baksidan en liten kille med en blomma. Stämpeln är fyndad på en loppis och jag har inte en aning om var han kommer ifrån. Någon som vet?Här är måtten som jag använde. Själva vikningen har jag hittat någonstans på nätet men minns inte var. Måtten är dock mina egna. Jag har utgått från ett 12 tums ark och måtten på min skiss (som uppenbarligen inte är i världsklass) är i tum. Skär bort de streckade bitarna och biga längs de streckade linjerna.

Now, sorry about the quality of this sketch. I've seen this card folding on the net, but I can't remember where. The measurements are my own, though. The base is cut from a 12x12 CS and all measurements are in inches. Cut away the striped areas and fold along the dotted lines.

5 kommentarer:

Tesa/Therese sa...

Kul vikning.....jag gillar ju nya saker;o) Hoppas du har njutit av boken. Det gjorde jag. Kram

Jessica - House of Inspiration sa...

Hej!

Supergulligt kort i härliga färger!

Kram Jessica

Scraphorse - Åsa sa...

Fantastiskt fint kort! Älskar den lilla woj-musen! :0) Kul vikning som jag inte sett tidigare, måste nog prova den tror jag ;0)
Mvh Åsa

TesaB sa...

Det är hur läckert som helst! Rolig vikning, fantastiska färger och världens sötaste lilla mus! Det finns en liten sak åt dig här

Ha en härlig helg!

Trent sa...

Hade jag varit tre år och fått detta kort hade jag inte behövt några andra presenter! Så tjusigt, så kul!