måndag 19 oktober 2009

With a little help from the Top Score Multiboard

Jag har varit på mitt livs första stora pysselträff. Värmlandsträffen i slutet av september lockade nästan 30 tjejer till en skolmatsal i Skoghall och i äkta scrapbookinganda trotsade vi solskenet och stannade inne hela dagen och långt in på kvällen. Dagen var späckad med roliga utmaningar, fina priser, en aldrig sinande godisskål, god mat och väldigt trevlig stämning. Ett par demonstrationer hanns också med och jag hade glädjen att få hålla i en av dem. Jag demonstrerade Top Score Multiboard för House of Inspiration och visade hur man snabbt och enkelt kan vika både kortbaser och askar i olika former. Det är alltid roligt att visa Top Score Multiboard för någon som ser den för första gången - det brukar alltid bli några imponerade "wow" och "åh".

Förutom den kvadratiska asken visade jag hur man gör en kilformad ask. Det är superenkelt och blir lite annorlunda och roligt att ge bort. Men även de kvadratiska askarna kan man piffa upp lite, här har jag använt vellum till locket (med lite god vilja kan man ana ett gäng geisha som gömmer sig där under ... lite mutor till publiken måste man ju ha ...) och på den andra asken har jag monterat en spets som tittar fram under lockets kant.

Är de inte ljuvliga, de vintageinspirerade klistermärkena? De finns här i House of Inspirations webshop.

När man gör Concertinakort så är ett tips att man ska komma ihåg att använda den lilla "snutten" som blir över också. Den blir ett fint litet bonuskort. Allt material är förstås från House of Inspiration som även var med och sponsrade med fina vinster till ett par av utmaningarna. Det var ett par glada tjejer som kammade hem de välfyllda påsarna med papper och dekorationer. Det var verkligen en trevlig och väl arrangerad dag och jag ser redan fram emot vårens träff!

In short, these are a few items that I made for a demonstration of the Top Score Multiboard for House of Inspiration at a local scrap-event, Värmlandsträffen. House of Inspiration was one of the sponsors at the event.

4 kommentarer:

TesaB sa...

Shit pomfritt! SNYGGT! Alltihop, så jäkla LÄCKERT!!! Önskar jag varit där och fått se det i verkligheten!

VeronikaP sa...

Jag skulle försöka mig på att göra en kilformad ask när jag kom hem... Men det gick åt pipsvängen! Jag får ingen rak kant där uppe, de blir sneda och passar inte ihop. Vet du på rak arm vad jag kan göra för del? Annars får jag boka in en visning hos dig en onsdag när du är på pysselträff... :-)

VeronikaP sa...

Glömde ju att skriva det viktigaste:

Dina alster är ljuvliga!! Och grattis till Prickiform-vinsten!! Du är väl värd vinsten!

Lena sa...

Vad söta kort och askar du gjort. Härligt med lite inspiration. Ha en bra kväll.