fredag 2 oktober 2009

We've moved

Vi flyttade för ett tag sedan och jag har fortfarande dåligt samvete för att vi ännu inte skickat några flyttkort. Man kan ju beställa sådana där elektroniska flyttkort, men hur roliga är de egentligen på en skala? Nej, ska det va' så ska det va' på riktigt tänkte jag och sen kom jag inte längre. Men på Värmlandsträffen förra helgen var en av utmaningarna att skapa något prickigt, och då passade dessa prickiga papper så fint till de små husen som är varsamt urklippta från ett underbart papper från My Little Shoebox (tack Lena!). Frågan är bara om jag orkar göra tjugo till likadana ... :)

We moved houses a while back, and I still haven't got around to sending cards with the new adress. Last weekend, at the scrap event, one of the challenges was to create something with dots, and I made this card. The houses were cut out from a wonderful paper from My Little Shoebox (thanks Lena!). One done, nineteen to go ... :)2 kommentarer:

Tesa/Therese sa...

Underbart. Skanna in kortet och printa det på fotopapper. Innan du printar kan du ju redigera in er nya adressen på framsidan av kortet. Bandet kan ju dock bli knepigt i inskanningen. Men prova om du inte orkar 20 st;o)Ha en skön helg. Kram

(Favvis)Maria sa...

Wow! Riktigt fint!