söndag 30 januari 2011

Caring for Valentine's Day

Du är väl med i söta Tinas (Tisdagar med Tina) utlottning på temat Alla hjärtans dag? Skicka in ett eller flera bidrag som handlar om kärlek, omtanke, omsorg ... Hon behöver dina bidrag senast den 1/2 kl 15.00 för att du ska vara med i utlottningen. Det allra finaste i denna utmaning är att de som vill kan få sina kort vidarebefordrade till ett sjukhus i närheten av där Tina bor, så att fler får njuta av dem. Trots flyttkaos och allmänt mycket att göra så lyckades jag i alla fall knåpa ihop detta kort som jag hoppas ska glädja någon eller några i närheten av Tina ... Läs mer om utmaningen på Tinas blogg.

You still have the chance to participate in Tina's (Tuesdays with Tina) challenge to create something for Valentine's Day. If you want to, Tina will then forward your creations to a nearby hospital, so that more people can enjoy your creations. This is what I managed to create, in the middle of these crazy packing-and-moving days. Read more in Tina's blog.Jag lekte loss med distresser, glimmermist och stämplar! Jätteroligt!

I just played away with distress ink. glimmer mist and stamps. Lovely!

3 kommentarer:

Tina sa...

Det kommer att bli extra roligt att gå iväg med det här fabulöst fina hjärtat till sjukhuset- ska även ta en bild på det där det kommer att sitta- på deras anslagstavla- eller om de ramar in det- för så fint är det ju!!!

Lycka till med flytten- starkt jobbat att måla lite mitt bland flyttkartongerna :)))

Stor kram från,
Tina

Malin Z sa...

Du är otrolig Ulrika. Vilket tjustigt kort. Stämplarna är klockrena och en härlig färg på hjärtat.
Krams Malin Z

Kort og Søm sa...

Det var et kjempe fint kort!
Hilsen Fredrikke :O)