måndag 31 januari 2011

Inför Formex fick jag ett härligt paket från Reprint, där jag skulle skapa på bröllopstema i vitt och silver. Här är ett par askar för gåvor till gästerna, och ett par enkla inbjudningskort. Enkla tricks som gör att det ser avancerat ut är att föredra, speciellt om det ska massproduceras ...

Reprint sent me a kit in white and silver to prepare weddingmaterial for the Formex exhibition in Stockholm. Here are a couple of favour boxes and wedding invitations. A few tricks to make things look advanced is to recommend, especially if you are planning for mass production ...Här är en "pillow-box", mall hittade jag någonstans på nätet.

A pillow-box, there are lots of templates on-line.Dekorerat med ett chipboardhjärta målat i vitt och med ett lager silverspray.

Decorated with a chipboard heart painted in white and covered with silver spray.Asken har jag vikt med hjälp av min Top Score Multiboard, då går det som en dans!

I made this box with some help from the Top Score Multiboard. Easy peasy!Rosenknoppar på toppen.

And some rosebuds on the top.Ett inbjudningskort där jag körde halva cardstockbiten genom en stansmaskin och en av Tim Holtz embossingfoldrar. Lite strass här och där, en textstämpel embossad med silver och ett vackert band. Klart!

On this invitiation card, I ran half the cardstock through my Cuttlebug with an embossingfolder from Tim Holtz. A few gems, text embossed with silver and a beautiful ribbon. All done!På nästa kort har jag utnyttjat 3D-effekten. Både delen med hjärtat och texten är upphöjda med hjälp av 3D-kuddar och längs kortvikningen har jag knutit ett fint snöre med dubbla hjärtan (stämplade och embossade med silver). Reprint har massor av fina stämplar med hjärtan, men just det som jag har använt här är min absoluta favorit. Den finns i tre olika storlekar, så de är lättanvända och går lätt att kombinera med varandra.

Here I used the 3D-effect, with layers upon layers with foam tape between.Hjärtat är stämplat och embossat med silver, och under det har jag fäst en bit vitt mullbärspapper som blir som en fluffig kudde under hjärtat.

The heart is stamped and embossed with silver, and mounted on top of a piece of white Mullberry paper. Looks like a white pillow underneath the heart!Mer på bröllopstemat kommer snart ...

I ewill soon show you more on the same wedding theme ...

3 kommentarer:

Mim... sa...

Så fina askar och kort i bröllopstemat!
Ha det bra.....

Anita/AniLi sa...

Underbart vackra alster! Så fint det blir med bara vitt!
Kraaam

Elisabet sa...

Underbara alster, mycket stilfulla!!