måndag 13 september 2010

Angels

Ni missar väl inte att det snart, väldigt snart, är dags för mässa i Karlstad igen. Vårens mässa var en riktig succé så förväntningarna är stora denna gång! En liten fågel viskade att det finns ett par återbudsplatser kvar till träffen som pågår både lördag och söndag, så skynda dig och maila till helena@svenskscrapbooking.se om du är pysselsugen! Läs mer om både mässan och träffen på http://www.svenskscrapbooking.se/karlstad/Jag tror att jag passar på och visar upp ett par julkort också ... Även dessa är gjorda för Reprint, och de söta bokmärkesänglarna passar så fint på julkort. Här har jag stämplat med Distress ink Pumice stone på en egengjord bakgrund (färgat in papper med Distress ink Pumice stone och Perfect pearls-mist). Bakgrundsswirlsen, textestämpeln och kanten på cirkeln är embossade med silver.

I might just take the opportunity to show a couple of more Christmas cards. These are also made for Reprint, and look how sweet those little angles are ...

Även på detta kort har jag använt en egengjord bakgrund, med Distress ink Weathered wood och Perfect pearls-mist. Både stämpeln med "Blinka lilla stjärna" och textstämpeln har jag stämplat med samma dyna. Jag monterade stämpelmotivet på Crafter's Companions papper Centura Pearl i pärlemorfärg, det ger perfekt stadga till kortet.

I used Distress ink Weathered wood and perfect-pearls mist to make this background. I then stamped the little angel and the text with Distress ink Weathered wood.

Tänk att jag inte kan komma ifrån det där med stickles ... kan man bli beroende tror ni? :)

And there's that stickles again ... I just can't seem to get enough of it! :)Det var allt för idag!
Kram på er!

2 kommentarer:

DesignAnnique sa...

Jättefina julkort! Jag har ju Pumic stone-dynan jag med, kanske ska få tummen loss och använda den också..

Och ja, man kan bli beroende av Stickles (säger hon som inte längre vågar räkna sina...:)), men det ger ju verkligen det där lilla extra...

TesaB sa...

Helt makalöst fint!!! Som alltid!!!