söndag 5 september 2010

Christmas in turquiose and brown

Inför Formex gjorde jag julprojekt så det sprutade ur öronen till Reprints monter, och nu är det dags att börja visa upp dem här i bloggen också. Än är det bara september, men vi pysslare är ju vana att leta julstämning i god tid före jul så det är bara att värma glöggen, tända några ljus och mumsa pepparkakor!

Popcorn-nallarna från Crafter's Companion är hur söta som helst, dessutom är de lätta att färglägga med stora fält och fluffiga kanter! Jag stämplar på akvarellpapper och målar med distresser, och så brukar det gärna bli lite extra bling med hjälp av stickles.

Här har jag använt ett turkost cardstock som bas för stafflikortet. Mattan under mönsterpappret från Graphic 45 är ett Centura pearl i en pärlemorvit nyans. Jag har dekorerat med brads, band och rhinestones.

I made lots and lots of Christmas projects for Reprint's booth at the Formex fair, and it's time to start showing them here in the blog as well. I know it's still a bit early for Christmas, but we crafters are used to finding the Christmas spirit early in the season!

The Popcorn-bears from Crafter's Companion are supercute and so easy to color with large areas and fluffy furs ...

I used papers from Graphic 45 and Crafter's Companion for this easel card. The Centura pearl papers are really sturdy and nice, perfect for matting.





Här har några av mina absoluta favoriter bland de nya julstämplarna samlats på ett och samma kort. Flickan med paraplyet är stämplad på en bakgrund som jag gjort själv med distresser och glitterspray gjord på vatten och perfect pearls. Små rhinestones i mitten av varje snöflinga blir pricken över i:et!

Here are a few of my absolute favourite stamps from the neew collection from Reprint. I made a background with perfect pearls and distress ink, on which I stamped the girl with the umbrella. I put rhinestones in the center of the snowflakes for that little extra bling!



1 kommentar:

Marie Wisén sa...

Super fina kort och MYCKET välarbetade!

Kram!!!!