måndag 27 september 2010

More Christmas cards!

Här är mera julkort som jag gjort för Reprint - det gäller att ligga i redan nu om man ska vara klar tills det är dags att posta julkorten till släkt och vänner! Här är ett konvolutkort, det var första gången jag provade att göra ett sånt, men inte den sista! Jag har använt ett underbart dubbelsidigt papper från KaiserCraft. GodJul stämpeln är helt underbar, och jag har embossat den med guld för att få en lite lyxigare känsla.

I still have a few Christmas cards that I made for Reprint to show. This is an envelope cad, my very first but definately not my last! I used a lovely double sided paper from KaiserCraft. The stamp God Jul (Merry Christmas) is embossed in gold to give it some extra spark.Även julkulorna på insidan av kuvertet är embossade med guld, och för att få intrycket av dubbla julkulor så stämplade jag en gång till utan att fylla på med stämpelfärg.

I also embossed the ornaments on the inside, and to give some depth to the image, I stamped it twice without refilling the stamp.Det röda pappret, Centura Pearl, från Crafter’s Companion har en härlig lyster. Ovanpå det har jag använt ett mönstrat papper från Graphic 45. Stämpeln är en av nyheterna från Reprint och hur söt som helst. Jag har stämplat och embossat med svart och därefter färglagt med distress ink refiller.

The red paper, Centura Pearl from Crafter's Companion, has a wonderful shiny surface. I used a patterned paper from Graphic 45 and one of the new stamps from Reprint.

Graphic 45 gör som bekant ljuvliga papper, och det behöver minsann inte vara ur en julserie för att passa fint till julkort! Stämpeln med tomtefar och det lilla barnet är färglagd på vissa partier med distress ink refiller. Stämpeln med järneken är stämplad med distress ink ”Moss green” och embossad med clear. Band, brad, dekorationer och så lite stickles …

It's no secret that Graphic 45 makes the most wonderful paper, and they don't necessarily need to be from a Christmas line to make a good Christmas card! I stamped with Distress ink and coloured parts of the stamp with distress ink refills. Ribbon, brads, decorations and of course some stickles ...5 kommentarer:

Janette sa...

Stunning set of cards, love all but think the first one is my personal favourite, gorgeous.xx

Marie Wisén sa...

Läckert!!!! :)

Kram Marie

Thessa sa...

Det finns några vackra kort
Hälsningar

Anita/AniLi sa...

Hej Ulrika, länge sedan jag kommenterade hos dig! Så mycket läckert du har gjort här, kortet med röda papperet var ju bara så läckert!
Ska bli roligt att få träffa dig till helgen i Karlstad, ser verkligen fram emot mässa och träff!!
Kraaam

Lisa sa...

Hej, du gör jättefina saker! Det där konvolutkortet, hur har du gjort det?? Har även sett era videos på SS, dom är super =D
Jag har redan lagt till mig som följare!!

/Lisa