tisdag 30 mars 2010

Vera goes scrapbooking


Foto: Helena Johansson. Bilden lånad från Magasin Vera.

I söndags fick jag beök av Magasin Veras testpanel. De ville prova på scrapbooking och det fick de så gärna göra hemma hos mig! De fick göra varsitt påskkort och även dekorera varsin godispåse med en påskig topper. Roligt hade vi, de gick nöjda härifrån och ett trevligt reportage finns nu att läsa på Magasin Vera.

Last Sunday I got a visit from a few girls from the online magazine Vera who wanted to try out scrapbooking. We had a lot of fun, and the article (in swedish obviously) has now been published.En annan rolig sak är att vi redan är i full gång med planeringen för Svensk Scrapbookings Mässa och Träff här i Karlstad i oktober. Anmälan till träffen är i full gång, så vill du ha en plats på höstens trevligaste pysselträff så är det läge att kolla almanackan och boka in 2-3 oktober. Hoppas att vi ses då!

Läs mer på Svensk Scrapbookings hemsida.

3 kommentarer:

Marie Wisén sa...

ÅÅÅÅ vad mysigt!

kram Marie

Ser framemot nästa träff och mässa!!!!!!

TesaB sa...

Vad kul! Jättefint repotage (och jag VISSTE att du hade minst en miljon papper!!!) =D och jag gissar att ni hade hur kul som helst! Och åhhhhhh vad kul med ny träff! Hur ska du toppa de gulblå namnlapparna????

Tesa/Therese sa...

Så kul!! Förstår att de tyckte detta var inspirerande och kul:)
Och vad fin din holk blev. I dag är det dax att dansa:))
Kram Tesa