måndag 6 september 2010

Folding boxes, as easy as 1-2-3

Att vika askar är lätt som en plätt, i alla fall om man har en Ultimate Pro från Crafter's Companion! Här har jag vikt både en kilformad ask (wedge box) och en alldeles vanlig kvadratisk ask för Reprint. Vill du veta hur man gör så ta gärna en titt på Svensk Scrapbooking TVs videoguide.

Till kilasken har jag använt ett pärlemorvitt Centura Pearl från Crafter's Companion som bas, det är en superhärlig kvalitet som passar perfekt till askar. På det har jag stämplat och embossat små hjärtan, och ovansidan har jag klätt med ett egengjort papper där jag stämplat de underbara bokmärkesänglarna med distresser.

Folding boxes is really easy, especially when you have an Ultimate Pro from Crafter's Companion! I used the Ultimate Pro to fold both this wedge box and the square one, for Reprint. If you want to see a few tips on how to use the Ultimate pro, take a look at the video guide at Svensk Scrapbooking TV (yes, it's in Swedish, but you know what they say - a picture says more than a thousand words ...)

I used Centura pearl paper for the wedge box, stamped and embossed the cute little hearts in red.



Kolla in älgbandet! Helt underbart! :)



Botten till den kvadratiska asken är vikt med ett mörkbrunt cardstock. Locket är av crèmefärgat cardstock som jag stämplat och guldembossat med en swirlstämpel. Etiketten kommer från ett klippark från Kaiser. Den lilla snöflingebradsen kommer från ett helt set med underbara julbrads med hängen.



3 kommentarer:

Marie Wisén sa...

Fantastiska!!!!! :)

TesaB sa...

Helt underbart fina båda två. Den sista är helt GRYM med det stämplade mönstret och allt!!!

sari hänninen sa...

Som ett tack för allt fint du skapar - har jag en liten grej till dig hos mig...